Fodbold og fællesskab for alle

Holdoversigt

Fodbold og fællesskab for alle

Hold-oversigt

Herunder finder du en oversigt over alle vores hold. Tryk på holdet for at læse mere og tilmelde dig. 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvilket hold, der er det rette for dig, kan du altid kontakte en træner, som du finder via hold-siderne eller kontakt os.

For børn og unge
Støt klubben som passivt medlem

Hvis du ønsker at støtte VIF økonomisk uden at tilmelde dig et hold, så kan du blive ‘passivt’ medlem. Et kontingent som pasivt medlem gælder for ét år. 

Hvordan bliver jeg medlem?

Find dit kommende hold i oversigten øverst på denne side. Når du trykker på link, kommer du ind på holdet. Her finder du al information om holdet, herunder træningstider og kontingentstørrelse. På siden finder du også et link til direkte tilmelding til udvalgte hold på DBU’s hjemmeside.

Vil du vide mere om at være medlem i Vordingborg IF?

Spiller i DBU

Vordingborg IF samarbejder med DBU. Det betyder bl.a., at du oprettes som spiller i DBU ved indmelding og at du kan følge opdateringer vedr. dit hold via app’en Fodbold.

Medlemsfordele

Vi samarbejder med lokale virksomheder for at kunne give vores medlemmer nogle ekstraordinære fordele som spiller i VIF.

Find den rigtige bane

Når vi spiller i udendørssæsonen ved klubhuset på Morten Olsens Allé, så mødes hvert hold på en bestemt bane. Hvert holds bane finder du på holdets side, og her kan du se baneoversigten.

vordingborg elite partner

Bliv del af et fodboldnetværk for lokale erhvervsdrivende

Scroll to Top