Lollands Bank fortsætter som hovedsponsor og Guldpartner i Vordingborg IF

Vi er utrolige glade for at forlænge det gode partnerskab og samarbejde med Vordingborg IF.  Vordingborg IF er en af de fodboldklubber i landsdelen med flest medlemmer, og da vi som bank lægger stor vægt på at være både en aktiv medspiller i det lokale foreningsliv samt at være bevidste om vores samfundsmæssige ansvar, ligger dette samarbejde lige til højrebenet, udtaler Filialdirektør Finn Pedersen fra Lollands Bank.

Samarbejdet mellem Lollands bank og Vordingborg IF har varet siden Lollands Bank fusionerede med Vordingborg Bank i 2013. Inden da har Vordingborg Bank og Vordingborg IF haft et mangeårigt samarbejde.

Som en del af aftalerne i samarbejdet fortsætter Lollands Bank med at pryde på alle klubbens hvide shorts, ligesom Hovedsponsoraftalen tydeliggøres af flere skilte og særligt det meget store Lollands Bank-Skilt ved indgangen på Morten Olsens Allé.

En del af aftalen indebærer også, at Lollands Bank er Guldpartner i Vordingborg IF’s erhvervsnetværk, Vordingborg Elite Partner. I erhvervsnetværket er cirka 50 partnere fra mange forskellige brancher. Lollands Bank har mulighed for at invitere egne erhvervskunder med til arrangement i Vordingborg Elite Partner.

‘Lollands Bank er en stærk Hovedsponsor at have i ryggen og de er med til at gøre en stor forskel for vores fodboldklub, så vi er meget taknemmelige for vores partnerskab gennem mange år med Lollands Bank. Lollands bank er også meget aktive i Vordingborg Elite Partner, som er et meget vigtigt omdrejningspunkt, for at skabe gode muligheder og rammer for vores medlemmer.’ lyder det fra Morten Brandt, formand i Vordingborg IF.

Vordingborg IF har de seneste år oplevet massiv medlemstilgang. Med næsten 100 flere medlemmer i 2021 og indtil videre næsten 150 flere medlemmer i 2022, forventes det at runde 800 aktive medlemmer i alt i 2022.

Med venlig hilsen
Morten Brandt

Scroll to Top