I weekenden d. 20. til 22. januar var det tid til at knap 30 herreseniorspillere skulle vestpå for at indtage Sønderjylland – nærmere betegnet Skærbækcenteret, hvor den stod på 3 dages træning, kamp og ikke mindst hygge sammen med fodboldgutterne.

De fleste stod klar på stadion kl. 15, hvor ”de grønne busser” stod klar til at fragte os sikkert frem mod målet. Vel fremme – nogle vil mene at bespisningen i bussen var lige lovlig spartansk…😊 – stod fredag aften på indendørsturnering i den ene af de to fremragende haller på centeret. Der var planlagt five-a-side turnering, men da der var opsat bander i hallen pga. den kommende dags finalerunde i JBU-indendørs turneringen, viste trænerteamet sin forandringsparathed og ændrede og tilpassede reglerne så vi kunne komme i gang efter en (efter nogens mening 😊) lidt hård opvarmning.

Holdene var opdelt efter hvem der skulle bo sammen i hytterne – og holdnavne som ”House of Zombies”, ”Kindergarten”, ”Limbo House”, ”The Smurfs” og ”Ulveskansen” siger vist alt om de umiddelbare forventninger til de enkelte holds præstationer i turneringen.

Turneringen forløb fremragende med høj musik på anlægget og højt humør på banen. Desværre fik vi de første (og heldigvis turens eneste) skader ved to solouheld på det hårde underlag. Den ene skade var så alvorlig at vi måtte en tur til Tønder Sygehus om lørdagen for at få anklen undersøgt. Heldigvis var intet brækket, men der var ”blot” tale om en kraftig forstuvning.

Resultatet af turnering var nok lidt af en overraskelse, da ”Kindergarten” (bestående af et par U19-spillere og ellers de yngst seniorspillere på turen) gjorde rent bord og vandt alle deres kampe.

Vel oppe lørdag morgen stod den først på morgenmad inden dagens første træningskamp mod Jyllandsserieholdet fra Bramming Boldklub. De ligger nr. 6 i deres pulje – så forventningen var at alle skulle være klar fra start for at vi kunne få noget resultatmæssigt ud af det. Alligevel kom vi hurtigt bagud, men et gult kort til os gjorde at vi fik lidt ekstra plads på banen og fik udlignet. Derfra var der nærmest kun ét hold på banen og vi endte med at vinde fuldt fortjent med 3-1 – og det var måske endda med nogle mål for lidt… 😊

Efter en fremragende frokost var det tid til dagens anden kamp mod Serie 3 holdet fra Skærbæk United. Og det var fordi vi havde været lidt for flittige gæster ved frokostbordet – eller at vi måske undervurderede de jyske værter – vides ikke, men faktum er at vi efter at have brændt en 110 % chance i 2. minut lige pludselig kunne se os selv bagud med 0-3 efter mindre end et kvarters spil. ☹ Langsomt åd vi os ind i kampen igen, men ind ville bolden ikke – i hvert fald ikke før 1. minut af anden halvleg, hvor vi fik scoret første reduceringsmål. Vi fik endnu en reducering ca. midt i 2. halvleg, men måtte erkende at det jyske forsvar var bedre end det sjællandske angreb, så vi måtte forlade banen med et smalt 2-3 nederlag… ☹

Godt trætte og med ømme stænger indtog vi aftensmad i centerets restaurant og efterfølgende stod den på VM-herrehåndbold i fjernsynet for de fleste. Nogle så det i bowlingcenteret på stedet; nogle så det i hytterne og nogle fandt et lokalt værtshus, der viste håndbold. Fælles for alle var at det blev fortalt gamle røverhistorier og oplevet nye. 😊

Søndag stod den på oprydning i hytterne inden det var tid til et par timer i badelandet og efterfølgende bustur hjemad igen mod det sydsjællandske…

Der var bred enighed om at det var en fremragende tur, som vi regner med / håber på bliver en tradition, hvor vi måske endda bliver endnu flere hold fra VIF, der kan deltage til næste år.

Tak for en fantastisk tur!

Trænerteamet

Scroll to Top