Vital sejr

Vigtig sejr i bundkamp

Det blev en stensikker sejr på hele 6-0 i den vitale bundkamp mod Herfølge!

Det blev en meget ensidig affære lørdag eftermiddag på XDC Park, da Herfølge blev sendt hjem med de klare tenniscifre 6-0, uden at have haft et reelt skud på mål i hele kampen.

Vi åbnede kampen klart bedst, og var farlige allerede i kampens første minut. Som halvlegen skred frem, var det dog som om, at vores opspil blev en smule forkrampet og der skulle et lidt heldigt hovedstødsmål af Niclas Kjær til at bringe os foran 1-0 midt i første halvleg.

Sådan forblev resultatet til halvleg, hvor hverken vi eller Herfølge for alvor blev rigtigt farlige.

Temaet i pausen handlede meget om, at vi med nogle få justeringer og 10% mere indsats i vores dueller, kunne gøre livet rigtig surt for Herfølge.

Der skulle kun gå 5 minutter efter pausen, før Markus Cartey kom først på et frispark fra Jeppe Beck, og så var vi foran 2-0.

Midt i anden halvleg kunne unge Tobias Larsen øge til 3-0, hvorefter der aldrig for alvor var spænding om kampens udfald.

Indskiftede Patrick Johansen gjorde det til 4-0, inden han også assisterede først Niclas Kjær og dernæst Tobias Larsen til slutresultatet 6-0.

Dagens spiller blev den dobbelte målscorer Tobias Larsen, som til dagens kamp var rykket op i truppen fra klubbens dygtige u19 hold.

Resultatet betyder, at vi rykker to pladser frem i tabellen til en aktuel 11. Plads, som pt betyder at vi ligger til endnu en sæson i Sjællandsserien.

Næste weekend byder på endnu et vigtigt bundopgør, når vi skal en tur til Sakskøbing og gæste B Frem. Med 3 point her ser mulighederne for overlevelse pludselig rigtig gode ud, så vi opfordrer alle til at tage turen til Lolland og støtte drengene!

Der er kickoff i Sakskøbing lørdag d.13/5 klokken 13.30.