Nederlag og sejr

VIF U-19

Igen har vi spillet to kampe inden for få dage.

Farum – VIF

I søndags gik turen så til Farum, hvor vi skulle spille mod et af topholdene i rækken. Det var et tændt Farum-mandskab, der var klar til at tage kampen op imod vores drenge. Desværre får vi dummet os godt og grundigt i starten af kampen nede i forsvaret, så vi allerede kommer bagud efter få minutters spil.

Drengene blev ikke slået ud af dette og kørte godt på, med flere gode målchancer som burde have givet gevinst. Heldet var ikke med os og i stedet for et straffespark til os, som godt kunne være fløjtet, laver vi igen nogle dumme opspilsfejl i vores venstre side, sammen med et lidt for passivt forsvarsspil og så står det pludselig 4-0 til Farum. Farum var fysisk stærke og udnyttede alle de chancer de fik, så vi måtte gå til halvleg med 4-0.

Efter halvlegen satte vores drenge sig helt på kampen og det blev et langt pres mod Farums mål. Drengene tilkæmpede sig flere store chancer, men en godt spillende Farummålmand stod hver gang i vejen til sidst. Midt i 2. halvleg fremtvinger Chris dog et straffespark, som han selv tager sig af. Denne gang er Farums målmand chanceløs og 4-1.

Dette bliver også kampens resultat, på en dag hvor vi ikke ramte vores sædvanlige niveau. Dagens spiller blev en flot kæmpende Simon, som også havde et skud på stolpen.

VIF – HIK

Allerede onsdag skulle vi på den igen, hvor HIK kom på besøg.

Drengene var klar fra start og det var tydeligt fra kampens start, at sidste nederlag skulle ”vaskes” væk. Der blev presset på fra start, så snart HIK fik spillet bolden ud på kanten. Det høje kantpres gav bonus efter 5 min. spil, hvor HIK bliver presset tilbage i deres højre side og prøver at skifte side. Tobias opfanger bolden og afdribler let målmanden til 1-0.

6 min. senere er det igen det godt timede presspil der giver gevinst. Chris presser bolden højt på banen, hvorefter Simon opfanger bolden og sender en lang diagonal bold over til Tobias, som header bolden over målmanden og 2-0 til VIF.

Kort før halvleg får VIF en omstilling, da Silas bryder HIK’s opspil. Silas finder Simon, der sender bolden videre til Tobias, der prøver at afdrible hele HIK’s forsvar. Bolden ender igen hos Silas, der med en lækker aflevering finder Tobias inde foran mål der med en super detalje og med siden til mål, får sendt bolden i kassen med hælen. Lækker detalje og 3-0 til VIF og hattrick til Tobias.

2. halvleg foregik mest på cruisecontrol, hvor sejren skulle køres sikkert i mål. Chris får underkendt et tvivlsomt offside mål og vi havde yderligere chancer til mere. 2. halvleg slutter målløs og en sikker sejr til drengene efter en rigtig flot kamp.

Resultatet blev sammen med Lodbergs 18. års fødselsdag fejret i omklædningsrummet.

Dagens spiller blev Tobis, der var her, der og alle vegne.