2-5 nedelag til kvinderne

2 - 5 nederlag

Tredje nederlag på stribe for kvinderne i weekendens kamp

Det blev desværre ikke til 3 point i denne omgang. Kvinderne mødte et stærkt Fremad Valby hold som har fået flere nye spillere til og som var et hold der var kyniske i afslutningsspillet.
Kvinderne kom ellers godt ud i 1 halvleg og leverede rigtig flot spil i perioder som resulterede i chancer, men hvor skarpheden manglede. Fremad Valby fik bragt sig foran til 1-0 i midten af 1 halvleg, men kvinderne svarede igen og fik scoret 2 mål indenfor 10 minutter. Desværre kom Fremad Valby hurtigt igen hvilket resulterede i 2-2 ved halvleg.
2 halvleg var på Fremad Valbys præmisser. Kvinderne havde nogle gode offensive aktioner i løbet af 2 halvleg, men desværre uden held. Fremad Valby formåede at score 3 mål og dette forblev kampens slut resultat.

2-5

Kampens spiller blev Celine Dalsten som skabte gode offensive aktioner for hende selv og hendes medspillere, samt leverede en fight i det defensive arbejde. Stort tillykke til hende