Ærgerligt nederlag i Nakskov

Vordingborgs stime på 7 kampe uden nederlag kom til en brat afslutning lørdag eftermiddag, da Nakskov vandt opgøret med 2-0.

Der var masser af ændringer i Vordingborg truppen til dagens kamp, hvor både Lucas Mieritz, Kasper Hjortebjerg, Johannes Brandt og Jakob Kruse var fraværende grundet skader og afbud.

Det gav i stedet plads til både Christian Justesen, Rasmus Fettig, u19 målmand Sylvester Morgan og debut til Elias With, som er kommet til fra Tårnby FF.

De mange rokeringer i defensive gav nogle start udfordringer, og desværre blev Steen Jensen noteret for et klodset selvmål efter bare 12 minutters spil.

Spillet bølgede frem og tilbage, men efter den halve time fik Vordingborg bedre styr på spillet og fik lagt et fint pres på hjemmeholdet.

Det betød at Nakskov begyndte at stå lavt på banen og søge chancerne på deres omstillinger. Efter 40 minutter blev netop en omstilling opskriften på hjemmeholdets scoring til 2-0.

Anden halvleg lagde et velspillende Vordingborg hold et stort pres på Nakskov, som meget få gange var over midten i hele halvlegen.

Den sidste kvalitet manglede dog, og trods et stort spilovertag var Nakskov tættere på 3-0 end efter flere omstillinger, end Vordingborg var på reduceringen.

Træner Kenneth Bøv Hansen havde følgende kommentar efter kampen:

Vi føler i bund og grund vi taber til et dårligere hold. Der er nærmest spil til et mål i 70 minutter, men vi erkender samtidig også, at vi stort set ikke skaber en chance i kampen, hvorimod Nakskov brænder flere store muligheder for at komme på 3-0. Derfor er det selvfølgelig fuldt fortjent, at Nakskov vinder, men der er en ærgerlig følelse vi tager herfra med. Nu sætter vi fokus på kampen mod B Frem, og bruger ugen på at få trænet på hvordan vi får omsat vores spilovertag til chancer.