Hæsblæsende fight på Thun Arena

Lørdag eftermiddag på THUN Arena i Vordingborg var vi vidne til en spændende kamp mellem Vordingborg IF og Nykøbing FC, hvor begge hold kæmpede hårdt for sejren. Efter en intens affære på banen endte kampen uafgjort 1-1, og det var en kamp, der havde lidt af det hele.

Kampen startede med Nykøbing FC i førersædet, som dominerede stort set hele det første kvarter. Det var tydeligt, at de var opsatte på at sætte sig på kampen tidligt. Efter 16 minutters spil kom gennembruddet, da Oliver Baltzer fra Nykøbing scorede og bragte gæsterne foran.

Resten af første halvleg var mere jævnbyrdig med chancer i begge ender. Begge hold gik til pause med håbet om at kunne finde vej til nettet igen.

Efter pausen fortsatte det underholdende spil. Vordingborg IF begyndte at dominere spillet og satte Nykøbing under massivt pres. Selvom Nykøbing stadig var farlige på deres omstillinger, stod det meste af anden halvleg i Vordingborgs tegn.

Det tog imidlertid indtil det 86. minut, før Vordingborg IF endelig fik udbytte af deres spilovertag. Florin Florea leverede en flot afslutning efter et veludført opspil og udlignede til 1-1. Kampens sidste sekunder bød på spænding, da Vordingborg havde flere store muligheder for at tage sejren. Især Frederik Frederiksens misbrugte chance vil nok ærgre holdet, da han stod helt frit i det lille felt, men ikke formåede at passere Nykøbings målmand.

Alt i alt var det en yderst underholdende kamp med to hold, der var opsatte på at vinde. Vordingborgs træner, Kenneth Hansen, udtalte efter kampen, at han var tilfreds med at sikre det ene point efter den sene udligning, men samtidig skuffet over, at holdet ikke formåede at udnytte deres store spilovertag i anden halvleg.

Der var god opbakning fra de 270 fremmødte tilskuere på stadion, der var med til at skabe en glimrende stemning på en flot septemberdag.