2 kampe 6 point

Så er vi kommet to kampe længere ind i turneringen.

Brønshøj vs. VIF

Første modstander var Brønshøj, som vi besøgte i lørdags. Drengene var i super spillehumør og spillede en rigtig flot 1. halvleg, hvor kampen allerede kunne være lukket. Efter små 15 min. spil finder Simon efter en omstilling, en helt fri Chris 15 meter ude foran eget felt. Herefter løber Chris fra alt og alle og sender bolden flot ind over målmanden og 0-1 til VIF.

5 min. før halvleg erobrer VIF igen bolden. Denne gang er det Julius der med en flot lang aflevering finder Tobis, der også løber fra alle modstandere og flot af dribler målmanden til 0-2 til VIF. 2 min. senere er det Isak på hjørnespark der finder Chris inde i feltet. Chris header bolden i kassen til pauseresultat 0-3.

2. halvleg er næsten lige kommet i gang, da vi dummer os nede i eget felt og Brønshøj kan udligne til 1-3. 10 min. senere fører Malte bolden op gennem vores venstre side. Her sender han bolden op til Chris som sender den videre til Noah, som lister bolden tilbage til Malte, som med en lækker yderside sender bolden ind til Tobias, som sikkert af dribler målmanden og 1-4. 10 min. senere får Brønshøj igen udlignet til 2-4 efter lidt klumpspil i vores felt. 3 min. inden slutfløjtet tilkæmper Chris sig bolden og sender den flot ind over til Tobias, der lukker og slukker for denne gang til slutresultatet 2-5.

Dagens spiller blev Sylvester der leverede en suveræn præstation i målet.

VIF vs. Hillerød

Onsdag aften var holdet igen i kamp. Her kom Hillerød en tur på besøg i Vordingborg.

VIF har godt fat i Hillerød fra kampens start, der alligevel kommer først på tavlen. Efter 15 min. spil forærer vi et hjørnespark til Hillerød, som de udnytter til 0-1. Der skal ikke gå mere end 4 min. før VIF får udlignet. Simon erobrer bolden i vores højre side og finder Tobias, som sender bolden videre til Noah, som igen finder Simon der med en super pasning sender bolden

ind til Chris, der ikke svigter alene mod målmanden og 1-1. 5 min. senere er VIF igen på spil. Malte opfanger bolden i højre side og sender den videre ud til Isak. Isak sender en lang bold

modsat til Noah, der header videre til Chris inde omkring kanten til målfeltet. Chris snyder både sin markering og målmanden og 2-1 til VIF. VIF fortsætter presset på Hillerød og 8 min. efter sidste scoring, sender Chris et frispark ind i målfeltet, hvor Simon er rykket fri af sin markering og header bold flot i kassen til 3-1. Lige inden halvleg får vi ikke afvist bolden godt nok på et hjørnespark og igen får Hillerød scoret til 3-2. VIF fastholder ikke samme pres på Hillerød i 2. halvleg, men efter 24 min. får vi scoret igen. Isak finder Chris med en kort udgave et hjørnespark. Chris snyder sin markering og sender bolden ind til en helt fri Tobias og 4-2 til VIF. Resten af kampen bølger det frem og tilbage og i slutningen af kampen er det Hillerød der presser på. Hillerød får yderligere reduceret til 4-3 i de døende minutter, men VIF får redet stormen af og vinder kampen 4-3. Dagens spiller blev Lukas Lodberg, der spillede en