Nederlag på Udebane

Kampen mod Ringsted IF på udebane blev det en vanskelig kamp for vores hold, da vi var ramt af flere afbud. Ringsted havde svært ved at skabe noget den første halve time, men desværre var vi heller ikke i stand til at bringe intensitet ind i kampen mod et Ringsted-hold, som heller ikke virkede særlig motiveret.

Efter en halv times spil kom vi bagud, men havde kort efter en friløber, som vi desværre brændte. Efterfølgende scorede Ringsted til 2-0 på en stor personlig forsvarsfejl. Efter pausen kom vi hurtigt bagud 3-0 på endnu en personlig fejl.

Selvom vi havde en chance midt i anden halvleg for at bringe lidt spænding ind i kampen, brændte vi igen en stor chance på den tidligere VIF-målmand Timmi Nielsen. Vi spillede under niveau, og det blev desværre et nederlag på en dag, hvor Ringsted ellers var til at spille med.

Kasper Hjort, som udfyldte en uvant plads som midterforsvar, samt anfører Jeppe Beck, som spillede en god kamp, fortjener ros for deres præstationer i kampen.