Sejr over LUIF

Solen stod højt over Panteren, men en kold kold Sibirisk vind lagde en dæmper på forårshumøret.

VIF tog imod LUIF i en ægte bundgyser. Allerede i det første minut brændte VIF en kæmpechance, så det lovede godt for resten af kampen. Men det blev en lidt forkrampet indsats resten af 1. halvleg. LUIF fik alt for let lov til at spille sig til flere chancer og dødbolde.

Men det blev VIF, der kom foran efter en dødbold. EN retur blev flugtet over alle – også målmanden. Alle troede den røg over, men den dykkede til sidst til 1-0 til VIF – der også blev halvlegsstillingen.

VIF sætter nogle unge friske kræfter ind til 2. halvleg og får efterhånden det spillemæssige overtag. LUIF virker flade og vi producerer chancer. Og på en af dem, scorer Patrick Haagensen til 2-0, der ender som kampens resultat.

Inden slutfløjtet havde VIF et skud på overliggeren og skulle have scoret i en kæmpe klumpspilssituation. Mere blev det ikke til, men vigtigst på den lørdag: 3 point og vi er stadig med i kampen for at spille i sjællandsserien efter sommerferien.