Nykøbing FC løb med sejren

I gårsdagens kamp måtte vi desværre se os besejret med 1-5 mod et meget stærkt Nykøbing FC mandskab.

Selvom resultatet ikke gik vores vej, så kan vi være meget stolte af vores indsats på banen. Vi havde en langt bedre indstilling end i vores sidste kamp mod Solrød, og vi var godt med i kampen, selvom vi kom bagud på et flot langskudsmål midt i første halvleg.

Vi blev desværre ramt af en tidlig skade til Niclas Kjær og var samtidig i længere perioder af kampen en mand i undertal, hvilket gjorde det svært for os at komme tilbage i kampen. Men vi fortsatte med at kæmpe og havde et par muligheder for at udligne 1-1.

Efter 75 minutter var kræfterne ved at være brugt op, og vi ville samtidig satse fremadrettet for at få scoret til 1-1. Desværre faldt tingene lidt fra hinanden det sidste kvarter, og Nykøbing FC udnyttede vores sårbarhed og scorede yderligere fire mål.

Alt i alt var vores indsats dog rigtig godkendt, og vi kan tage positive ting med fra kampen. Vi havde to U-19-spillere, Tobias Larsen og Malte Sten Nielsen, med i opgøret og de spillede begge fuldtid og ydede en rigtig god indsats. Malte Sten Nielsen krydrede sin indsats med en scoring til sidst i opgøret.

Vi ser frem til mod vores næste kamp mod Listrup IF på Panteren den 1/4. Her vil vi kæmpe for at få en sejr, så vi kan beholde håbet om overlevelse i Sjællandsserien.