3 point på Thun Arena

Vordingborg IF vandt en vigtig duel i Sjællandsserien. Der var lagt op til et tæt opgør i Sjællandsserien på THUN Arena, da Tuse lørdag eftermiddag gæstede Vordingborg.

 

I kampens indledende fase var Tuse klart mest på bolden, uden dog på noget tidspunkt at blive farlige i nærheden af Vordingborgs mål, som i dagens anledning blev vogtet af Jonas Gammelby i fraværet af Jakob Kruse.

 

Scoringen blev åbnet midt i første halvleg, da Jacob Østerby kom højest på hjørnespark og stangede hjemmeholdet i front 1-0. Herefter havde Vordingborg flere store muligheder for at øge til 2-0, men særligt Malte Nielsen havde et par store afbrændere, hvorfor det blev ved 1-0 til pause.

 

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg med Tuse mest i boldbesiddelse, fortsat uden at skabe det helt store. Det ændrede sig efter 65 minutter, da Tuses Mikkel Larsen kom først på et indlæg og uden chance for Jonas Gammelby kunne udligne til 1-1.

 

Der skulle dog ikke gå længe, før Yasar Uysal iscenesatte Florin Florea, der med et flot spark fra kanten af feltet åbnede sin scoringskonto for Vordingborg og gjorde det til 2-1. Kort efter lukkede og slukkede anfører Jeppe Beck, der var tilbage i truppen efter skadespause, til slutresultatet 3-1.

 

Herefter var det blot et spørgsmål om hvor stor sejren skulle blive, og både Florin Florea og Markus Cartey havde store muligheder for at øge i kampens slutning.

 

Det blev dog ved de 3-1 og en meget fortjent sejr på en dag, hvor vi er glade for de 3 point, selvom spillet aldrig rigtig kom til at flyde for os.

 

Der er allerede kamp på THUN Arena igen på lørdag d. 16/9, når Nykøbing FC kommer på besøg med kickoff kl. 15:30.

 

Kampfakta:

15min. 1-0 – Jacob Østerby

65min. 1-1 – Mikkel Larsen, Tuse

71min. 2-1 – Florin Florea

75min. 3-1 – Jeppe Beck

 

Gule Kort:

Yasar Uysal, Jeppe Kristensen – Vordingborg.

Nicolai Olsen, Lasse Frendrup – 

Scroll to Top