Ærgerlig deler

Der var klasseforskel de første 45 minutter i Såby lørdag eftermiddag i Såby, da Vordingborg desværre kun fik 2-2 i udekampen mod Såby.

I dagens spændende kamp mod Såby viste vores hold en imponerende præstation i første halvleg og førte 2-0 ved pausen. Malte Nielsen og Frederik Frederiksen scorede målene.

Desværre havde vi en udfordrende start på anden halvleg, hvor Såby hurtigt scorede to mål og udlignede stillingen.

Resten af kampen var intens og bølgede frem og tilbage, hvor begge hold havde muligheder for at score det afgørende tredje mål.

Desværre endte det hele i en 2-2 uafgjort. Selvom resultatet måske ikke helt afspejler vores præstation, kan vi stadig være stolte af det hårde arbejde og den dedikation, vores hold viste i dagens kamp.

Vi ser frem til at bygge videre på denne erfaring og stræbe efter endnu bedre resultater i de kommende kampe.

Husk vi spiller hjemme mod Tuse på lørdag med kickoff 15:30.