Perfekt sæsonåbner

Det blev den optimale start på sæsonen i Sjællandsserien, da vi hentede en 2-0 sejr på udebane, fredag aften i Solrød.

De to seneste opgør var begge endt med Vordingborg nederlag på 0-1. Der var derfor lagt op til revanche på kunstgræsset i Solrød, omend vi var klar over der ventede en svær opgave mod et hold som præsterede flot i foråret.

Opgaven så ikke ud til at blive nemmere, da anfører Jeppe Beck begik et klart straffe, da han nedlagde en Solrød spiller på kanten af feltet.

Heldigvis har Jakob Kruse dog bibeholdt den gode form henover sommerpausen, og hev en flot redning op af ærmet, hvilket betød at stillingen ved pausen fortsat var 0-0.

Vi skulle hen til cirka midt i anden halvleg, inden forløsningen kom. Et flot gennemspillet angreb endte til sidste ved baglinjen hos Jeppe Beck, som med en glimrende pasning fandt en fri Jesse Hyldahl foran mål som sikkert headede os på sejrskurs.

Der skulle ikke gå mange minutter, før Yasar Uysal efter et godt pres opsnappede en dårlig pasning fra Solrøds målmand, og knastørt sparkede kuglen i nettet ved nærmeste stolpe til 2-0.

Solrød formåede aldrig at få skabt det afgørende pres, hvilket betyder vi åbner 2023/24 sæsonen i Sjællandsserien på bedst mulig vis, inden vi fredag aften byder Nordfalster velkommen til lokalopgør hjemme på XDC Park

Der er kickoff til kampen d. 25/8 kl. 18:30.