Nyt fra herresenior sjællandsserien

Vordingborg IFs Herre Senior Hold: Nye Ansigter, Imponerende Løbetests og Træningskamp

Vordingborg, 29. juli 2023 – Sommer opstarten for Vordingborg IFs herre senior hold har været en begivenhedsrig tid med stort fremmøde til træning, et par nye ansigter på træningsbanen, hårde løbetests og en træningskamp mod Herlufsholm.

Stor Fremmøde til Træning

Den stærke sportskultur i Vordingborg har været tydelig i den store tilslutning til træning for Vordingborg IFs herre senior hold. Spillerne har trofast mødt op til træningsøvelser, hvor de har arbejdet hårdt for at forfine deres færdigheder og bygge på formen frem mod en spændende sæson i Sjællandsserien. Den samlede energi og entusiasme fra både rutinerede og nye spillere giver et lovende tegn for den kommende sæson.

Spænding omkring Nye Ansigter

Sommertiden har også været en tid for introduktionen af nye ansigter på Vordingborg IFs herre seniorhold. Heriblandt flere talentfulde og dygtige spillere som allerede har bidraget med frisk energi og færdigheder, der lover godt for holdets succes i efteråret. Vi vil i løbet af sommeren løbende præsentere de nye spillere her på siden.

Imponerende Løbetests

Forberedelserne til den kommende sæson inkluderer også vigtige løbetests, hvor spillerne har fået chancen for at vise deres fysiske form og udholdenhed. To af disse tests inkluderer Coopertesten og 10×100 meter løbetesten (Brentford 1k), der har givet indsigt i spillernes kondition.

Markus Cartey og Jeppe Kristensen har begge imponeret i Coopertesten ved at løbe længst på de 12 minutter hvor begge løb omkring 3100 meter.

I 10×100 meter løbetesten var det igen Markus Cartey og Frederik Frederiksen, der skilte sig ud ved at sætte de hurtigste tider på holdet, hvor begge løb den ene kilometer på 3:28.

Træningskamp mod Herlufsholm

Som en del af forberedelserne til den kommende sæson har Vordingborg IFs herre senior hold allerede spillet en træningskamp mod Herlufsholm. I en tæt kamp, hvor begge hold havde store trupper og foretog flere udskiftninger, måtte Vordingborg IF se sig slået med en 4-2 sejr til Herlufsholm. Kampen gav holdet værdifuld erfaring og indsigt i, hvor der skal fokuseres i de kommende træninger for at styrke deres taktik og spil på banen.

Forventningerne til den Kommende Sæson

Med det store fremmøde til træning, tilføjelsen af nye spillere og godkendte præstationer i løbetests, er målsætningen for klubbens Sjællandsseriehold, at undgå at blive blandet ind i den nedrykningskamp man kun lige akkurat klarede frisag for inden sommerferien.

Vi tror på, at den dedikation, som spillere og trænere lægger for dagen, vil være med til at fortsætte den positive udvikling, klubben har været i det seneste halvandet år. Alle omkring truppen er fast besluttet på at yde det der skal til, for at gøre det interessant at komme til fodbold i XDC Park igen og vi ser frem til at præsentere de nye ansigter for jer her på siden i løbet af sommeren. Næste træningskamp for Sjællandsserien er på torsdag 3/8 kl 19:00 i Vordingborg mod NFB. S4 spiller ligeledes mod NFB samme dag med kampstart 18:30.

 

Vi glæder os til at se jer på stadion i løbet af efteråret

Scroll to Top