Klovneløb 2023

Klovneløbet den 17/6 havde mere end 400 deltagere. De 67 tilmeldte sig på dagen.
Der blev indsamlet mere end 30.000,- til Danske Hospitalsklovne. Og mere end 30 frivillige sørgede for en festlig dag – en dag hvor alle var vindere.

Første klovneløb var i  2022 hvor der  deltog 270. Og arrangørerne lover at arrangementet vender tilbage i 2024, hvor målet er flere end 500 deltagere.

Inden starten på årets klovneløb var slotstorvet klædt op til den helt store fest, med masser af aktiviteter, boder, hoppeborg,  Brand og Redning med stigevogn, hospitalsklovne Zippo, borgmester Smed varmede angivelig op og sendte løberne afsted.  Tyttes pølser havde også kørt vognen i stilling. Rigtig mange fik også farvet hår i festlige farver inden startskuddet, det sendte deltagerne ud på dagens rute der var på enten 3,3 eller 6,4 km.

Ved VIF’s klubhus var der vandingsted med festlig musik og frivillige der langede masser af vand til deltagerne. Her var gående, løbende, cyklende, skatende, sågar en på løbehjul og en masse forældre med børn der blev transporteret på skuldre og i trækvogne.

Arrangementet kunne kun blive en realitet ved hjælp af frivillige og følgende lokale sponsorer (der angives også, hvad de sponsorerede)

o   Rema 1000 – juice og frugt

o   Othello bageren – theboller

o   Flyttefirmaet De Raske Drenge – scene

o   DJ Kæmpe – lydanlæg

o   Topjump – 2 hoppeborge

o   Midt- og Sydsjællands Brand og Redning – udstilling af brandbiler og ture i lift

o   VIF – aktivitet med hårfarve

o   VIF – vandpost ved klubben

o   DanseDillen – opvarmning

o   Peter Pedersen – lokal puch maxi entusiast som udstillede personlig samling

o   Stjerne slik – salg af lækkerier og overskuddet går til Klovneløbet

o   Øens Dyr – gratis adgang for børn i resten af juni måned ved fremvisning af medalje

 

 

Og ja. Vi kommer tilbage i 2024

Scroll to Top