Afgjorde det hele i sidste spillerunde.

En lang sæson blev afgjort i sidste spillerunde

Vordingborg IF´s herre i sjællandsserien gjorde det næsten umulige. På sidste spilledag vandt de 4-0 i Slagelse og da alle deres direkte modstandere satte point til, spillede holdet sig op på en fortjent 10. plads i rækken.

 

Der var ingen slinger i valsen lørdag eftermiddag i Slagelse, da vores Sjællandsserie hentede en sikker sejr på hele 4-0.

 

Vi kom blæsende fra start, og var tæt på allerede efter et kvarters spil, da Jeppe Kristensen ramte overliggeren på en flot afslutning fra kanten af feltet.

 

Det forblev lige ved og næsten indtil dagens spiller, Markus Cartey kom først på et indlæg fra Jesse Hyldahl og bragede bolden i nettet til 1-0.

 

Kort efter var opskriften den samme – et stærkt indlæg fra Jesse blev endnu engang mødt af en VIF spiller, da Jeppe Beck sendte os på 2-0.

 

Anden halvleg startede nervøst, men lidt ud af ingenting dukkede Markus Cartey igen op i feltet og headede flot bolden i kassen til 3-0.

 

Målet punkterede kampen og reelt set var det kun et spørgsmål om størrelsen på sejren herfra.

 

Frederik Frederiksen lukkede og slukkede til 4-0 efter endnu en assist fra Jesse Hyldahl.

Holdet kronede et flot forår med en plads i sjællandsserien efter sommerferien. Vi kan derfor se frem til masser af god fodbold på XDC Park i det kommende år.

Scroll to Top