Pokaltriumf

En varm formiddag i Ballerup Idrætspark vandt U15 pigerne pokalfinalen mod Frederiksværk Fodbold Klub med 2-0.
Der var lagt op til en tæt fight, da begge holds run mod finalen er sket uden at indkassere mål. Og prognosen holdt stik. Det blev en lige kamp der bølgede frem og tilbage, men med få oplagte muligheder for at score.

Ida Bærnholdt kanonerede er frispark op i modsatte hjørne fra 25 meter i det 24. minut.
Der var ikke spillet lang tid, før Frederiksværk havde en lignende mulighed, men den gik heldigvis stolpe-ud.

Anden halvleg startede lige så tæt og der var nok også lidt nervøsitet på spil.
Men efter lidt klumpspil på kanten af feltet fik Smillah Sand revet sig fri og efter et træk udplacerede hun målvogteren med en flot afslutning i det lange hjørne. 2-0 til vores favoritter.

Efter 52 minutter fik vi et gult kort og skulle dermed overleve 10 minutter i undertal.
Også den opgave blev klaret. Kampen igennem blev der leveret en solid defensiv indsats.
Det var til stor jubel – og lettelse – blandt de medrejsende supportere da kampens dommer fløjtede finalen af.

En fortjent sejr på 2-0 og Vordingborg IF er pokalmestre💪⚽️💙